Reply to this topicStart new topic

> Telaen problem, Cannot login
Zon
Posted: Jan 1 2007, 09:18 AM
Quote Post


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 32
Member No.: 2319
Joined: 13-November 06



Once called, it will display the login page. But once i entered my user name and password, it will process and goes back to my login page again. I use the debug mode and it display as follows.

<- +OK <1157178857.1692@mail.com> [XMail 1.22 POP3 Server] service ready; Sat, 2 Sep 2006 14:34:17 +0800
-> USER zon
<- +OK Password required for zon@mail.com
-> PASS ****
<- +OK Maildrop has 70 messages (57439279 bytes)
-> LIST
<- +OK 0 0
.
-> QUIT
<- +OK [XMail 1.22 POP3 Server] closing session

--------------------------------------------------------------------------------

Debug enabled:


Click here to go to http://localhost/mail/messages.php?folder=inbox&pag=1


I used it in server 1 and there was no problem. Then I install it in server 2 and this problem pops up.

I think server 1 and server 2 have different about PHP, but I don't know it.

This is the info for php.ini of server 1

sorry, I can not upload this files, don't know why question2.gif

Anybody could help me with this problem?

Link php.ini of server 1:
http://www.4shared.com/file/8162006/1f713a...hp_server1.html

Link php.ini of server 2:
http://www.4shared.com/file/8162007/68760a...hp_server2.html
PMEmail Poster
Top
ndoeberlein
Posted: Jan 1 2007, 10:06 PM
Quote Post


Wizard
*********

Group: Members
Posts: 419
Member No.: 997
Joined: 22-March 04



What OS?

I found problems with PHP less than 5.2.0. Get the latest release and try again. Make sure to delete your original PHP installation first.
PM
Top
bim
Posted: Jan 2 2007, 09:19 AM
Quote Post


Advanced Wizard
**********

Group: Members
Posts: 489
Member No.: 297
Joined: 6-October 02



You might want to check if all permissions are set up correctly:
- The map where PHP keeps its sessions should be writable for the user your website runs under
- The Telaen database folder should be writable
- You might want to try deleting all folders from the database folder that start with _ or % and that don't belong to any accounts.

But it's probably just the sessions folder from PHP that isn't writable.
PM
Top
Zon
Posted: Jan 2 2007, 12:04 PM
Quote Post


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 32
Member No.: 2319
Joined: 13-November 06



QUOTE (bim @ Jan 2 2007, 09:19 AM)
You might want to check if all permissions are set up correctly:
- The map where PHP keeps its sessions should be writable for the user your website runs under
- The Telaen database folder should be writable
- You might want to try deleting all folders from the database folder that start with _ or % and that don't belong to any accounts.

But it's probably just the sessions folder from PHP that isn't writable.

My configuration:

+ session.save_path = /var/lib/php/session

>ls -ld /var/lib/php/session
drwxrwx--- 2 root apache 346636 Jan 2 17:35 /var/lib/php/session

+ Telaen database folder: /MailRoot/temp
+ DocumentRoot /MailRoot/webmail
+ Smarty folder: /MailRoot/smarty

>chmod 770 /MailRoot/temp
>chown root:apache /MailRoot/temp
>chmod 770 -R /MailRoot/webmail
>chown root:apache -R /MailRoot/webmail
>chmod 770 /MailRoot/smarty
>chown root:apache /MailRoot/smarty

And I usually delete all folders from database folder when I got wrong.

I think my server is missing PHP module, but I don't know what it is sad.gif

You can view it here:
http://www2.24h.com.vn/info.php

Any solution yet?
PMEmail Poster
Top
Zon
Posted: Jan 5 2007, 05:08 PM
Quote Post


Junior Member
**

Group: Members
Posts: 32
Member No.: 2319
Joined: 13-November 06



hello? anybody here???

Nobody has any solution yet? ghostface.gif
PMEmail Poster
Top
ndoeberlein
Posted: Jan 5 2007, 06:46 PM
Quote Post


Wizard
*********

Group: Members
Posts: 419
Member No.: 997
Joined: 22-March 04



In my first reply I stated that I have found issues with PHP < 5.2.0. You are running 5.0.4. You should update it and make configuration changes as needed per the Telaen manual.

This is a PHP and a possible security issue. This is not an error due to XMail.

Once you have PHP 5.2.x running on your machine, run check_install.php under the Telaen extras directory.

You may want to post your question on the Telaen board as well, as they deal with Telaen daily. http://www.telaen.org.

Let us know...
PM
Top
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
« Next Oldest | Webmail Add-ons | Next Newest »

Reply to this topicStart new topic