Reply to this topicStart new topicStart Poll

> No Mails Received, mails in spool not send to maildir
fred
Posted: Feb 15 2011, 10:02 PM
Quote Post


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Member No.: 2765
Joined: 13-January 08



I use xmail to pull mails from an external pop3 server.

These mails arrive in the spool directory of xmail but are not put in the maildirs.

This happens from the moment I upgraded from Debian Lenny (xmail 1,25) to Debian Squeeze (xmail 1,27)

I did not changed any of the setting of xmail.

Can you please give me some hints where I can start looking and also explain the mechanism the xmail server is using to deliver mail to the mailbox out of the spool directories.

Thanks in advance.

Fred Verschueren.
PMEmail Poster
Top
fred
Posted: Feb 16 2011, 03:45 PM
Quote Post


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Member No.: 2765
Joined: 13-January 08



When I start Xmail in debug mode /var/lib/xmail/bin/XMail --debug -Md -C- -Y-& I see a lot of messages :

SMAIL local SMTP = "fremar.be" From = <fvsc@fremar.be> To = <fvsc@fremar.be>
SMAIL local SMTP = "fremar.be" From = <CronDaemon@fremar.be> To = <root@fremar.be>
SMAIL local SMTP = "fremar.be" From = <bounce-24042146-54629822@list.novell.com> To = <fvsc@fremar.be>
SMAIL local SMTP = "fremar.be" From = <contact@fracheminement.info> To = <fvsc@fremar.be>
SMAIL local SMTP = "fremar.be" From = <CronDaemon@fremar.be> To = <root@fremar.be>
SMAIL local SMTP = "fremar.be" From = <CronDaemon@fremar.be> To = <root@fremar.be>
SMAIL local SMTP = "fremar.be" From = <CronDaemon@fremar.be> To = <root@fremar.be>
SMAIL local SMTP = "fremar.be" From = <CronDaemon@fremar.be> To = <root@fremar.be>
SMAIL local SMTP = "fremar.be" From = <CronDaemon@fremar.be> To = <root@fremar.be>
SMAIL local SMTP = "fremar.be" From = <CronDaemon@fremar.be> To = <root@fremar.be>
SMAIL local SMTP = "fremar.be" From = <fvsc@fremar.be> To = <fvsc@fremar.be>
SMAIL local SMTP = "fremar.be" From = <info@roulartamail.be> To = <maryse@fremar.be>
SMAIL local SMTP = "fremar.be" From = <gnucash-user-bounces@gnucash.org> To = <fvsc@fremar.be>
SMAIL local SMTP = "fremar.be" From = <CronDaemon@fremar.be> To = <root@fremar.be>
SMAIL local SMTP = "fremar.be" From = <fvsc@fremar.be> To = <fvsc@fremar.be>
SMAIL local SMTP = "fremar.be" From = <pcm_firstlooks@enews.pcmag.com> To = <fred@fremar.be>

But nothing is put in my mailbox.

Any ideas

Fred
PMEmail Poster
Top
fred
Posted: Feb 16 2011, 10:00 PM
Quote Post


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Member No.: 2765
Joined: 13-January 08



I downgraged xmail server from 1.27 to my previous one (1.25) and everything is working again.

My problem is solved but there seems to be a problem with version 1,27.

Any ideas.

Kind regards,
Fred.
PMEmail Poster
Top
webfrank
Posted: Jun 19 2011, 04:11 PM
Quote Post


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Member No.: 680
Joined: 1-August 03



Hi, I got the same problem even with 1.26 upgrading from 1.25. I wrote do Davide but no solution. Today I upgraded lenny to squeeze and Xmail got upgraded from 1.25 to 1.27 and stopped delivering mail. I should downgrade it to have it delivering again.
PMEmail Poster
Top
webfrank
Posted: Aug 8 2011, 02:28 PM
Quote Post


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Member No.: 680
Joined: 1-August 03



bump
PMEmail Poster
Top
webfrank
Posted: Sep 16 2011, 06:11 PM
Quote Post


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Member No.: 680
Joined: 1-August 03



Any news?
PMEmail Poster
Top
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
« Next Oldest | XMail Server | Next Newest »

Reply to this topicStart new topicStart Poll